top of page

2 KURSER I TRIVSEL

Når du har det godt kommunikere du lettere og skaber bedre værdi, sammen med dine kolleger. Du kan bedre tage dit eget lederskab og skabe samarbejde.
Det er let at træne og sjovest kollegerne.
KOM MED og få samtidig tilskud... 

2 dage

2
undervisere

Personlig
Manual

Offentligt 
Tilskud

Kr. 5.900

plus moms - før tilskud

Enkelt kursus eller helt forløb

Du har sikkert prøvet, at have en kollega, der pludselig og til alles overraskelse gik ned med stress. Måske du selv har været der, hvor du hellere vil lægge en opsigelse end at tage en svær samtale om, hvad du er udfordret af.
 

På 2 dages kursus i Trivsel i praksis trænes din bevidsthed og mentale tilstand, som gik du i motionscenteret og trænede dine muskler. Få mentale strategier og værktøjer, der sætter fokus på indre tilstande har betydning for din trivsel i livet.

Et kursus i, hvordan du skaber trivsel i praksis, giver dig viden om, hvordan du styrker din og andres mentale tilstand i hverdagen.

På 2 dages kursus i Trivsel og kommunikation
 træner du din kommunikation og bevidsthed. Når du kommunikerer klart, vil du opleve, at du styrker din indre trivsel.

Vi ved, at trivsel opstår, når du tør dele ærligt i forhold dine kollegaer. Du vil optimere dine arbejdsrelationer og din tilgang til opgaver.
 

Det er et kursus i, hvordan du skaber trivsel gennem styrkelse af dine ord. Og du får viden om, hvordan du melder klart ud i din kommunikation til dig selv og andre.

Du får en forståelse af, hvordan dine ord, kropsholdning og følelser styrer din kommunikation til teamet, udefrakommende samarbejdspartnere og kunder.

Michelle Opiola og jeg vil gennem træning af bevidst kommunikation, tager vi afsæt i, hvordan du møder dig selv og andre ærligt med kærlige grænser.

Du får simple værktøjer, der kan implementeres øjeblikkeligt i (arbejdes)livet og der fil op stå fælles sprog. Det styrker dig og bidrager til den værdi som du forventer at levere. Samtidig kan du gøre det med overskud og motivation som inspirer dine kolleger.

Indsigt giver udsigt, og vi er optaget af at tage afsæt i din indsigt, så trivslen praktiseres fra dig, som person.
 

Dette kursus er værdifuldt for alle medarbejdere og ledere der vil arbejde med at træne deres bevidsthed om kommunikation og samarbejde via trivsel.

Kurset er offentligt tilskudsgodkendt og vil hjælper dig let til refusion.

Tanja Juul Sondrup  og Michelle Opiola - Kursus i Personligt Lederskab
Tanja Juul Sondrup  og Michelle Opiola - Kursus i Personligt Lederskab
”Personligt lederskab opstår når mennesket finder ind til kernen af sin personlige styrke og bruger den bevidst” 
Anbefaling fra Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

”ALDRIG har jeg i mit lange arbjejdsliv fået så meget med hjem i rygsækken – TUSINDE TAK! I har simplehtne formået at få mig til at kigge indad, mærke efter og tage Personligt Lederskab over mig. Tak for jer to”  

 

- Jette Johannesen, Sekretær/Hr medarbejder – Fødevarestyrelsen 

 

”Tak for to fantastiske dage med masser af refleksion og masser af nye værktøjer til selvudvikling” 

- Pia Pedersen, sekretær – Fødevarestyrelsen  

bottom of page