top of page

Kursus: "Styrk din mentale trivsel"

Kursus i at styrke din mentale trivsel og tage personligt lederskab betyder kort fortalt, at du træner dit lederskab af dig selv.

Personligt lederskab er en livsstil 

Når vi tager vores personlige lederskab betyder det f.eks. at når du står i en presset situation og reagerer uhensigtsmæssigt, kan du kunne bruge personligt lederskab til at ændre dit handlemønster og dermed adfærd.  

​ 

Vi har alle forskellige måder at reagere på i forskellige situationer. Det kan være, at du reagerer ved at blive vred, hvis du står i en situation, hvor du er uenig med mennesker omkring dig, eller hvis du står i en presset situation.  

​ 

At bruge personligt lederskab er mere en livsstil, end det er et redskab. Når du lært, trænet og taget dit personlige lederskab, ved du, hvordan du stopper op i situationen og agerer mere hensigtsmæssigt. F.eks. være at fortælle om, hvad der følelsesmæssigt sker inden i dig lige nu – i stedet for eksempelvis at reagere med vrede.  

​Kurset er skabt sammen med mentaltræner og underviser Michelle Opiola. Michelle har en passion for at styrke mennesker til at leve i en øget bevidsthed og hun er derfor den ideelle samarbejdspartner for StrongYou. 

 

Kurset i Personligt Lederskab er for alle mennesker. Vores kursus og StrongYou er tilskudsgodkendt af AMU og kan søge tilskud for jer som virksomhed. Vi hjælper jer gratis. 

Tanja Juul Sondrup  og Michelle Opiola - Kursus i Personligt Lederskab
Tanja Juul Sondrup  og Michelle Opiola - Kursus i Personligt Lederskab
”Personligt lederskab opstår når mennesket finder ind til kernen af sin personlige styrke og bruger den bevidst” 
Anbefaling fra Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

”ALDRIG har jeg i mit lange arbjejdsliv fået så meget med hjem i rygsækken – TUSINDE TAK! I har simplehtne formået at få mig til at kigge indad, mærke efter og tage Personligt Lederskab over mig. Tak for jer to”  

 

- Jette Johannesen, Sekretær/Hr medarbejder – Fødevarestyrelsen 

 

”Tak for to fantastiske dage med masser af refleksion og masser af nye værktøjer til selvudvikling” 

- Pia Pedersen, sekretær – Fødevarestyrelsen  

bottom of page