top of page

Om Tanja

Personligt Lederskab 
- Det liv du gerne vil have levet 

Mit navn er Tanja Juul Sondrup. Min livsmission er at øge mental sundhed og trivsel på danske arbejdspladser. Til gavn for medarbejderne og til gavn for virksomheden.   

​ 

Så længe jeg kan huske, har jeg haft lyst til at hjælp mennesker til et bedre arbejdsliv. Det var først da jeg hjalp mig selv, til et bedre liv efter stress og hamsterhjulets nedbrydning at jeg fik øje på at bevidsthed og mental trivsel er vitale og værdifulde værktøjer som ingen lærer os nogen steder. 

   

Mange medarbejdere og ledere mistrives og ønsker at skifte job. Det er ærgerligt for det er sjældent nødvendigt. Via værktøjer og mentale strategier kan vi, via fx workshop, skabe en arbejdsplads hvor medarbejderne trives og får det arbejdsliv de gerne vil have haft.    

​ 

Jeg har valgt at bruge mit arbejdsliv på at træner medarbejdere og ledere i private og offentlige virksomheder til at tage deres Personligt Lederskab og øge mentale trivsel.  ​

​Min erfaring fra den offentlige- og finansielle sektor samt IT-virksomheder har givet mig et bredt indblik i arbejdsforhold i erhvervslivet. De seneste 13 år med fokus på mental trivsel og sundhed. Mental sundhed og trivsel er brancheuafhængigt. Det handler om mennesker.   

 

Med kerneuddannelser inden for coaching og teamudvikling samt specialer i stress og agile udviklingsprogrammer favner min indsigt og erfaring bredt om end altid med udgangspunkt i mennesket før processen der er kernen for mig.   

​  

Privat er jeg gift med Anders og har to børn. Mit fundament er ultra stærkt. Min mentale trivsel og personlige lederskab træner og udvikler jeg dagligt, for jeg ved at et virker. 

Jeg har selv skabt det liv jeg elsker at leve og jeg er stolt af det. 

​ 

Nuvel, sådan har det ikke altid været i mit arbejdsliv! Jeg har knoklet, for at komme til hvor jeg er nu, og StrongYou er skabt af min passion for at give videre hvad jeg ville ønske nogle havde lært mig om hvordan vi kan trives i arbejdslivet.  


Tanja Juul Sondrup 

Tanja Juul Sondrup
glitter
Tanja Juul Sondrup
Dét vi ved, kan vi forandre og min passion går ud fra dette citat: 
” When you change the way, you look at things, things change” 
– Dr. Wayne Dyer 
bottom of page