_E7A0208redi.jpg

Medarbejder, kører du i pit?

Jeg har ingen ide om hvad det kommer til at betyde for mig, at jeg har glemt at køre mig selv i pit. Jeg er helt vildt god til at sikre at alle andre kommer i pit. For mig betød det at jeg glemte ALT på et øjeblik. Min hjerne stod et kort sekund af mens jeg var ved fuld bevidsthed. Eller.. næsten!
   - jeg glemte at lytte til mig selv og hvad jeg inderst inde drømte om
   - jeg gav alle andre ansvaret for at jeg var presset på arbejdet
   - jeg havde super succes i min job selvom jeg dagligt kæmpede med at følelsen af ikke at lykkedes
Værst af alt turde jeg ikke fortælle nogle om at jeg ikke kunne huske noget som helst. 

At give skylden for mit forjagede jeg til alle andre var jeg helt vildt dygtig til. Et selvafslørende foredrag for medarbejderne fortalt med min historie. Jeg er en helt almindelig medarbejder der ikke mærkede efter. Jeg havde styr på ALLE. Men ikke mig selv.

Ved at få de rette værktøjer kan vi rigtig meget selv. Min fortælling om længslen efter det gode arbejdsliv uden at være villig til at gøre noget for at få det er sikkert genkendelig hos mange. 
At få øje på at vi kan skabe det arbejdsliv vi længes efter uden at skifte job, leder eller afdeling. I foredraget giver jeg v
ærktøjer til hvordan vi mentalt kan styrke os selv.
Med min egen historie og erfaringer som medarbejder og humoren i at blive fanget af de Fem Livsbanditter og "mandagssurhed" får medarbejderne en indsigt I hvor let det er at ændre tanker og hvor meget det giver at kunne dette.

 

Dit ords magi og styrke

Et inspirationsforedrag der bringer et perspektiv på hvordan vi bruger vores ord i hverdagen. Både de vi siger til os selv men samtidig også de vi siger til andre.

Uanset hvem du er i verden, er dit liv på den ene eller anden påvirket lige nu. Det kan vi vælge at kommunikere som en forhindring eller som en styrke.

Krydret med livsnydelse og optimisme får I en flig bevidsthed som sætter et par nye tanker i gang for dit fokus.

StrongYou
Medarbejdercoach

Alt er potentiale