top of page

Foredrag

Foredrag

Hvordan få vi øget trivsel hos medarbejderen og husker vi os selv på vejen?

På jeres kickoffdage, ledermøder, medarbejder seminar ect. vil jeg inspirere jer til at give jer viden om stress og forebyggelse heraf. I vil få et levende og involverende oplæg om hvordan I, lige efter oplægget, kan komme i gang med at dyrke jeres trivsel og mentale sundhed.  

Med min erfaring og udgangspunktet i mit eget personlige Lederskab bidrager jeg til at give jer det fundament et fundament at skabe jeres eget sprog for hvad trivsel og mental sundhed er for jer.  

Mine oplæg opleves som involverende og aktive da aktivitet i hele kroppen giver forbindelse med de tre centre i kroppen som skaber trivsel og personligt lederskab nemlig krop, tanker og følecentret.  

Sten der balancere
Tanja Juul Sondrup der holder foredrag

Fra forpustet til Personligt lederskab

Tak for det indsendte!

Foredraget Fra forpustet til Personligt lederskab er et workshopforedrag hvor vi kommer rundt om refleksion og bevidsthed til at øge vores fokus på os selv samt hvordan vi indimellem kan have svært ved at passe på os selv og tage den medicin vi opfordre andre til at tage og dermed bliver forpustet. Formålet er at inspirere til nye dialoger efter foredraget samt at have øget bevidstheden om at vi skal trives selv for at kunne hjælpe andre til at trives. 

Kontakt mig allerede i dag, hør nærmere om jeres muligheder til at udvikle trivslen og den mentale sundhed hos jer

Tanja Juul Sondrup der holder foredrag
”Der findes 2 måder at leve livet på.. den ene som om ingenting er et mirakel.
Den anden som om alt er''.
- Einstein. 
bottom of page