Turnaround3.jpg

Dit ords magi og styrke

Et inspirationsforedrag der bringer et perspektiv på hvordan vi bruger vores ord i hverdagen. Både de vi siger til os selv men samtidig også de vi siger til andre.

Uanset hvem du er i verden, er dit liv på den ene eller anden påvirket lige nu. Det kan vi vælge at kommunikere som en forhindring eller som en styrke.

Krydret med livsnydelse og optimisme får I en flig bevidsthed som sætter et par nye tanker i gang for dit fokus.

Du er nok! Ved du det?

Vi mennesker er ofte fokuseret på at skulle mere, hurtigere og gøre noget særligt. 
Vi sætter barren højt, skaber ofte - urealistiske - forventninger til os selv som vi herefter bruger meget energi og usunde ord til os selv hvis vi ikke når det. 

Hvad hvis vi troede på at vi var nok? At det vi gør er lige som det skal være. Hvad hvis vi brugte samme mængde energi og dedikation på hvem vi ville være som vi bruge på vores præstationer?

Med personlig erfaring, optimisme og viden om styrken i vores ord får I en flig af perspektiv og indsigt som styrker din tro på dig. 

 Sæt dig selv i førersædet for din karriere?

Hvad sker der når vi aktivt at bruge vores bevidsthed til at skabe vores liv og karriere?
Hvilke mål får du adgang til at nå når, du inspireres til at sætte sig selv i førersædet sammen med kollegerne.

Mange skaber deres liv ud fra vaner, traditioner og normer omkring os. Burde, Skulle og Plejer er vores faste "følgesvende" i livet og vi bruger mange ressourcer på at sikre, at alt udad til stemmer over ens med hvordan det bør se ud.

Hvad sker der hvis vi får værktøjer til at kigge indad og sætter Burde, Skulle og Plejer på bænken en kort stund. Ind på banen sætter vi Drømme, Mål og Handlekraft .

Krydret med værktøjer, indsigter og optimisme får I indsigt i hvordan bevidsthed som kan sætte nyt fokus for både jer som team og individuelt.

StrongYou

Alt det der ikke er på skoleskemaet