top of page

Foredrag - Trivsel2GO

Trivsel2GO

Simpel, ligetil og med god energi!


Hvordan skaber vi simpelt og i den travle hverdag trivsel på arbejdspladsen, i afdelingen, i teamet og hos den enkelte?

 

Hvem har egentlig ansvaret for trivsel og hvis det ikke kun er virksomhedens men også medarbejderens ansvar hvad kan denne så gøre? Har vi givet medarbejderne værktøjerne til at tage eget lederskab og bidrage til en sund kultur hvor trivsel er noget vi skaber? 


På jeres kickoffdage, ledermøder, medarbejder seminar ect. vil jeg inspirere jer til at give jer viden om trivsel, psykologisk tryghed og nedbringelse af stress. I vil få et levende og involverende foredrag om hvordan I, lige efter oplægget, kan komme i gang med at dyrke jeres trivsel og kultur.  

I får inspiration til  at skabe og udfolde jeres eget sprog for hvad trivsel og kultur er for jer. Jeg tager udgangspunkt i min erfaring og historie krydret med data og undersøgelser om trivsel, kultur og eget lederskab. 

Mine oplæg opleves som involverende og aktive da aktivitet i hele kroppen giver forbindelse med de tre centre i kroppen som skaber trivsel og personligt lederskab nemlig krop, tanker og følecentret.  

tanja ufst4.jpg
Image.jpg

Hvad giver Trivsel2GO?

Tak for det indsendte!

Foredraget Trivsel2GO  kan både laves som et almindeligt foredrag eller som et et workshopforedrag. Vi kommer rundt om refleksion og bevidsthed til at øge vores fokus på os selv samt hvordan vi indimellem kan have svært ved at passe på os selv og tage den medicin vi opfordre andre til at tage og dermed bliver forpustet.

Formålet er at inspirere og kickstarte til nye dialoger efter foredraget samt at have øget bevidstheden om at vi skal trives selv for at kunne hjælpe andre til at trives. 

Kontakt mig allerede i dag, hør nærmere om jeres muligheder for et foredrag som bidrager til at udvikle trivslen, psykologisk tryghed samt kultur hos jer.

Tanja Juul Sondrup der holder foredrag
”Der findes 2 måder at leve livet på.. den ene som om ingenting er et mirakel.
Den anden som om alt er''.
- Einstein. 
bottom of page