top of page

Workshop

Workshop for teams og ledere

Vil du være en del af erhvervslivets elitesportsudøvere?  

  

Hvor du får adgang til nye måder at nå resultater på sammen med dit team? 

Vil du lærer at toppræstere, selvom negative tanker, lav selvværd og konstante forstyrrelser fylder i jeres hverdag?  

 

For at lykkedes må du have bevidsthed om og værktøjer til at arbejde med dine indre kritikkere. Bevidsthed hjælper dig med at forstå dine mentale stadier og hvordan de påvirker dig.  

  

På workshops arbejder vi med sårbarhed, psykologisk tryghed og tillid som alle tre er fundamentet til samarbejde. Det giver medarbejderen trivsel at få værktøjer til at styrke sin egen mentale sundhed, det forbedre det fælles sprog og det styrker samarbejdet og dermed virksomhedens kultur og trivsel.

Tanja Juul Sondrup der holder workshop
Tanja Juul Sondrup

Der er ingen quick fix til dette. Min erfaring, efter mere end 300 workshops med mange forskellige teams, er at det betaler sig på både den psykologiske og økonomiske bundlinje.   

  

Forskellen ligger i det simple. Vi træner at samarbejde men glemmer ofte at træne fundamentet til at vi kan samarbejde. Vi sætter dig i stand til at gå fra konflikt til kommunikation alene ved at tænke anderledes og udvide din bevidsthed og dit mindset.   

  

Ofte vælger virksomheder 2 workshops á ½ dag samt 2 timers opfølgning 3 måneder efter. Dette kan altid tilpasses og vi kan tage en uforpligtende dialog herom når I kontakter mig.  

Tak for det indsendte!

Workshop samarbejde
bottom of page