top of page

Workshop   Personligt Lederskab   Mentaltræning   Kursus    Om Tanja    Kontakt

Om Tanja

Personligt Lederskab 
- Det liv du gerne vil have levet 

Mit navn er Tanja Juul Sondrup. Min livsmission er at skabe de bedst mulige arbjedspladser fulde af trivsel og mental sundhed. Til gavn for medarbejderne og til gavn for virksomheden.  

Så længe jeg kan huske har jeg haft lyst til at hjælp medarbejdere til et bedre arbejdsliv. Det var først da jeg hjalp mig selv til et bedre liv efter stress og hamsterhjulets nedbrydning at jeg fik øje på at bevidsthed og mental trivsel er vitale og værdifulde værktøjer som ingen lærer os nogen steder.  

Der er så mange gode medarbejdere som ønsker at lave noget andet fordi de mistrives. Det er ærgerligt for på en arbejdsplads hvor medarbejderne trives er der er smittende effekt og det skaber værdi tilbage til medarbejderne og virksomheden. De får det arbejdsliv de gerne vil have haft.   

Jeg bruger nu mit arbejdsliv på at træner medarbejdere og ledere i private og offentlige virksomheder til at udleve deres personligt Lederskab og øge mentale trivsel.  

​Min erfaring fra den finansielle sektor og IT-virksomheder samt offentlige sektor giver mig et bredt indblik i arbejdsforhold i erhvervslivet. De seneste 12 år med fokus på mental trivsel og sundhed. Alle brancher kan opleve mistrivsel og få brug for viden om forebyggelse at stress, styrkelse af trivsel og mental sundhed.  

Med kerneuddannelser inden for coaching og teamudvikling samt specialer i stress og agile udviklingsprogrammer favner min indsigt og erfaring bredt om end altid med udgangspunkt i mennesket før processen der er kernen for mig.  

Jeg har selv skabt det liv jeg elsker at leve og jeg er stolt af det.

 

Privat er jeg gift med Anders og har to børn. Mit fundament er ultra stærkt. Min mentale trivsel og personlige lederskab træner og udvikler jeg dagligt for at kunne give den bedste udgave af mig til de virksomheder jeg arbejder med.  

Nuvel, sådan har det ikke altid været i mit arbejdsliv! Jeg har knoklet for at komme til hvor jeg er nu og jeg er langt fra færdig for der er behov for øget trivsel og mental sundhed og jeg har tænkt mig at bidrage til at det skabes.  

Dét vi ved kan vi forandre og derfor vil du altid møde dette citat fra Dr. Wayne Dryer når du møder mig:
 

” When you change the way, you look at things, things change” 


Tanja Juul Sondrup 

Footer- Kan først laves når jeg kan gøre de nye sider live 

LinkedIn
bottom of page