Clifftop Yoga

StrongYoung 

Et langtidsholdbart ungdomsforløb

Drømmer du om:

 • Personlig udvikling - styrket selvtillid

 • Ro, overskud og eksamenspower

 • Handlekraft til at nå dine mål

 • Mentale værktøjer til fokus og indre styrke

 • Styrket kommunikation der skaber mod

 • Trivsel, motivation og studieglæde
   

Prisen er kr. 2.995,- inkl. moms. 

UNGE DER TØR, 
BLIVER TIL 
VOKSNE DER GØR
20210905_105130422_iOS.heic

Din styrke er i dig

Mærker du indimellem følelsen af at det er umuligt at lykkedes, og alle andre omkring dig bare har det let?

Tænker du nogle gange, at der må være en måde at lykkedes på uden at skulle kæmpe så meget med sig selv og sin indre uro? Du oplever måske du ikke kan se klart, tænke klart, eller mærke indeni hvad du virkelig gerne vil. 

Du er ikke alene, og du kan komme fri af dine bekymringers magt og se klart igen og tage ejerskabet for dit liv tilbage.

Er du ung og er du det sted i livet hvor der sker meget, der er mange forventninger til dig også fra dig selv?
 

Et StrongYoung forløb styrker dig i handlekraftige og mentale værktøjer alle kan lære. Du styrker din personlige udvikling, din mentale sundehed og din studieglæde.

Du vil træne og udvikle din indre POWER, JA du har den allerede!) til at kunne være helt dig selv og stå ved dig selv. 
Du vil lære at vende frygt til styrke, og indre uro til handling, i balance.

Du vil træne og lærer styrket kommunikation og handlekraft i dit ord, som vil gavne dig både i studietiden og resten af livet.

Forandring sker ved handling
 

Intet sker uden handling! Vil du have værktøjer til at leve et stærkt og handlekraftigt liv, hvor du bruger din energi og tanker på hvad du gerne vil, frem for at passe ind?

For at deltage er det vigtigt at:

 • du gerne vil have noget skal være anderledes

 • du er villig til at være aktiv på vores workshops

 • du vil være ærlig for mig, så jeg bedst kan hjælpe dig

For at booke, eller spørgsmål, skriv til: kontakt@strongyou.dk 

Du er allerede på vej - for at skabe en forandring skal du gøre noget nyt og du har allerede læst hertil. Det sværeste er at turde at mærke efter. 

Forløbet vil være sådan 

Undervisningen er dialog baseret blandet med små reflektionsøvelser der giver dig mulighed for at mærke hvad du får øje på i takt med at du får ny viden. 

Vi holder pauser på de 3 timer og tillader også plads til gode refleksioner og dialoger. Vi har det sjovt og mærker du at du er nervøs eller usikker så er det helt naturligt og det er fordi du er på vej til noget nyt.

Mellem de gange vi mødes kan du altid kontakte mig. Jeg er her for dig og føler du dig udfordret af noget du har fået øje på snakker vi om det. Der er ikke reelle coachingsessioner inkluderet i forløbet, så det vil være korte samtaler eller dialog på mail. Forløbet i sig selv er tilstrækkeligt for de fleste. Sessioner kan købes separat hvis det ønskes eller vi sammen vurderer at der det vil være fordelagtigt for dig. 

Vi mødes fysisk i et lokale nær din skole eller i din by. Du forpligter dig til de 4 datoer du får ved tilmelding. Du har mulighed for at skifte til et andet hold én gang i forløbet hvis du er forhindret. 

Vi indgår på holdet en fortrolighedsaftale som alle skriver under på. Det der sker og bliver sagt på forløbet bliver mellem os og kan ikke deles andre steder. Dette er en vigtig del, af at kunne kommunikere rent for dig og andre, som vi også træner på forløbet. 

Prisen er kr. 2.995,- inkl. moms der betales samlet forud. Skriv til kontakt@strongyou.dk for at booke din plads på næste hold. 

StrongYou

SKAB dig langtidsholdbar