top of page
Søg
  • Forfatters billedeTanja Juul Sondrup

Bare der åbner sig en lem i gulvet og jeg forsvinder!

Opdateret: 9. jun. 2022

Jeg har allerede koldsved - og jeg er ikke engang gået i gang.


Jeg har de seneste år vendt mit liv på hovedet. Helt bevist. Hvordan ser det ud at gå på loftet tænker du måske?


Njaaa, det er mere noget med at jeg har taget mit livs længste rejse. Jeg er rejst fra mit hoved til mit hjerte. Igen, tænker du måske, længste rejse... det er 25 cm?


OG Ja det har været mit livs rejse. Frygt for frygt har jeg taget hver overbevisning fra mit hoved og ladet den omforme til en drøm i mit hjerte. Nu tænker du måske igen…

Hvilke frygt i dit hoved har dit hjertet knust:

  • - Frygten for at være for meget er nu drømmen om at ”her er jeg”

  • - Frygten for at fortryde at leve et venteliv er nu at jeg skaber det jeg drømmer om

  • - Frygten for at du dømmer mig for det jeg gør er vendt til at jeg kan inspirer dig

  • - Frygten for at jeg ikke er god nok er vendt til at jeg er ALT det jeg behøver

Det er blot et meget lille udsnit af mine frygte. Jeg ved, at når jeg gør det jeg IKKE har lyst til så er jeg ude af min comfortzone og det er lige præcis dér jeg udvikler mig. I dag tog jeg et KÆMPE skridt. Jeg var – for første gang i 22 år – i træningscenter. Jeg har haft så stor en frygt for at alle ville dømme mig. Men drømmen om en stærk og sund krop er større.

Så jeg besøgte #SATS og ja, jeg ved med sikkerhed at mange dømte mig – ligesom jeg dømmer dem. Forskellen er at det ikke er vigtigt hvad andre tænker. Det er hvordan du har det. Jeg havde det fantastisk. Jeg blev mødt af den skønneste, nærværende kvinde som ”tog mig under armen”. Nu er jeg medlem og ved du hvad. Tjek på listen og vi ses på torsdag SATS :-)


Hvad drømmer du om at gøre, der virker simpelt for andre, men er kæmpe for dig?


#drømme #lederskab #personligudvikling #mod #handlekraft #mentor

47 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

☀️Solen skinner altid over skyerne, altså der hvor den blå himmel bor🌤 Måske du tænker; 🛑STOP nu med din “alltime happy tilgang” ⛔️Det er mandag ⛔️Det regner ⛔️Der er lang tid til ferie Nuvel.. jeg

bottom of page