top of page

Medarbejder Coach

Jeg drives af at inspirerer mennesker der vil skabe en forandring via bevidsthed og handlekraft. Det gør jeg i StrongYou og på mit nuværende arbejde, arbejder jeg med 1:1-, og teamcoaching af medarbejdere.

Jeg møder mine klienter med nærvær og autentisk. I min coaching opleves jeg som dedikeret og nærværende. Jeg er i stand til at navigere i en kognitiv empatisk kontekst.
Jeg tror på, at den enkelte har alle svarene inde i sig, de har bare ikke fået de rigtige spørgsmål og skabt bevidstheden.


Min uddannelse som coach er fra Mindjuice Academy der er ICF akkrediteret. International Coaching Federation. Verdens største brancheorganisation for coaching. Under min uddannelse blev jeg opmærksom på, at jeg i mange år har arbejdet som coach uden struktureret at have værktøjerne eller at kalde mig coach. Denne uddannelse samt uddannelses som Certificeret Optimist og  stress- og trivselsvejleder er blot nogle af de kompetencer jeg har inden for personlig udvikling. Derfor ser jeg også mig selv som trænet mentaltræner og underviser. 

Ledelsessparring

At navigere og kommunikere i mange forskellige lag af forretningen falder mig naturligt. Jeg har rent praktisk trænet en del ledersparring fra primært min tid som tillidsrepræsentant og bestyrelsesmedlem i LB Forsikring men også i andre virksomheder.
 

Som tillidsrepræsentant var det naturligt at drøfte fortolkning af holdninger, kommunikation til medarbejdere samt om den enkeltes måde at være på var passende for situationen. 
 

Det er en rolle som jeg oplever kommer mere til mig end at jeg opsøger den. Jeg oplever ofte at blive spurgt til min holdning – uformelt – af ledere og direktion. Jeg styrker dem i at finde den rette løsning i den udfordring de står i. Særligt min kompetence omkring aktiv lytning og direkte kommunikation bringer jeg i spil her. 

Agile Coach /Scrum Master / Team coach

Med et agilt mindset fra rammeværktøjet SAFe har jeg, som teamcoach haft ansvaret for, at sikre at mit udviklingsteam, hvor halvdelen sidder i Kuala Lumpur, leverer den forretningsværdi vi har forpligtet os til, til tiden.


Jeg er nysgerrig og stiller mange spørgsmål. Min tilgang er systemisk. For at årsagsbekæmpe frem for symptombehandle kræver det at vi tør gå bag de problemer vi oplever og arbejde med dem. Derved vil teamet præsterer fra et stærkt udgangspunkt.

Jeg skaber en psykologisk sikkerhed for den enkelte i teamet og lytter meget til det mine kolleger siger, og den adfærd de har. Forbedringssult er en del af mit DNA og det kommet til udtryk i at jeg bl.a. har været den drivende kraft i at have vores Scrum Master community of Practice en opgave jeg er meget passioneret omkring. Jeg er stærk til processen, ikke det tekniske.

Workshop og facilitering

I mange år har jeg haft succes med at tiltrække mig opgaver hvor jeg kunne afholde workshops, der kunne aktivere nysgerrigheden og læringssulten hos mine kolleger. I mit nuværende arbejde er dette mere formelt, da det er en del af min rolle. Jeg afholder mange spændende retrospektives forklædt som Superhelte tema, Oscar Award Show eller Vejrudsigten. Det er seriøse, relevante emner vi arbejder med men i en humoristisk forklædning. Det skaber både psykologisk sikkerhed, mod til ærlighed og arbejdsglæde at grine sammen.

 

Jeg afholder samtidig workshops for mine kolleger, enten andre teams, grupper eller afdelinger. Det er workshops som er enkeltstående og har til formål at give et springbræt til teamet eller afdelingen som ”Team Purpose”, Team Culture” eller noget tredje. Jeg laver emnespecifikke workshops om bl.a. ”Tag det ind til din kontrol”, ”Tanker og overbevisninger” samt teambuilding workshops som oftest er meget aktive.

Kommunikation og dialog

I al min kommunikation anvender jeg den anerkendende tilgang. Når et budskab skal kommunikeres er jeg direkte, specifik, anerkendende og konkret med fokus på at skabe den bedste oplevelse for modtageren.
Med ansvaret for kommunikationen til alle medarbejdere i LB Forsikring som major incident manager forstår jeg vigtigheden at præcis og nærværende dialog tilpasset den enkelte modtager.
Fra marts 2021 til november 2021 tager jeg en kommunikations uddannelse som vil tage hele min kommunikation til et nyt niveau. Det er overbygningen til min coachuddannelse.

Jeg kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale. Jeg kan ligeledes coache på engelsk. Jeg kan coache i nordisk og asiatisk kultur.

Personligt skrivebord
Erhvervskarriere

2020 -            StrongYou.dk
2021 -            People Coach - Udviklings & Forenklingsstyrelsen - Skatteministeriet
2018 - 2021   Coach - Scrum Master, Topdanmark  

2018 - 2018   Projekt koordinator, Atea

2017 - 2018   Program koordinator Edlund   

2016 - 2017   Koordinator, Ronald McD. Hus 

2006 - 2016   LB Forsikring 

2004 - 2005   Skadebehandler Alm. Brand   

2001 - 2003   Forsikringselev i Nykredit 

bottom of page