top of page

Mød nogle af mine holdbare klienter

Mit råd til andre er, at hvis man føler, at man ikke lige har tid og overskud til at blive coachet af Tanja, så er det NETOP NU, at man skal gøre det.
 

Tanja er ekstrem god til at få mig det rette sted hen. En koncis feedback med udgangspunkt i mig.

Tanja har hjulpet mig med at få ro på, bevare overblikket og dermed styrke mit fokus på mit arbejde, så opgaverne ikke tynger mig. 
Jeg er fokuseret, veltilpas og har overblik over mit arbejde. Det tilskrives helt klart mine sessioner med Tanja. Hun har været en KÆMPE hjælp midt i den travle hverdag.  

 

Godt med hjemmearbejde og øvelser, som fastholder mig i den positive udvikling. Det skal jeg vænne mig til - men jeg kan allerede mærke et markant højere velbehag, så jeg kan slet ikke lade være.

 

Et enkelt ord! TAK!!!

Marcel Fonnesbæk

Markedschef, Topdanmark

Jeg har fået en side mere at betragte livet fra. 

Jeg fik gode ting ud af vores samtaler, p
erspektiver, betragtninger fra en anden vinkel.

 

Du lyttede, vendte tilbage til ting, jeg havde sagt tidligere, og stillede spørgsmål. Du udfordrede flere af de ting jeg sagde, hvilket fik samtalet drejet et spændende sted hen.


Jeg bruger bevidst redskaberne før fx en svær samtale og husker de sætninger vi fik talt os frem til. Samtidig stiller jeg  mig selv spørgsmål. "Hvor vil jeg gerne hen med det?", "Hvordan vil jeg gerne have det med det?" og "Hvordan kan jeg opnå den følelse?".  

Jeg har får mere ro i hverdagen.

Anne Mette Rasmussen

Skoleleder, Park Alle Privatskole

I managed to interrogate and solve almost all the problems I brought to Tanja.
 

The fact that Tanja took an interest, she was always prepared for the session and could refer to previous conversations instantly.
I could feel that Tanja had taken a serious interest in me and my journey. Both short term and long term.

Tanja helped me with issues immediately and gave me the tools to help myself long term. 
It reduced my stress levels and made me aware that I could help myself.


It was balance - Tanja was firm when she needed to be but compassionate and understanding when she needed to be. I became selfa ware and vulnerable.


They established tools and methods for self reliance.It is an area of my life I have never really explored and now wish I had done it a long time ago!
 

I feel gratitude.

Darryl Fitzell

Owner, BIKEFITPRO

"Hvis du gør hvad du altid har gjort, vil du få samme  
   resultater som du altid har fået"                                                             - Henry Ford

I´MPOSSIBLE

Al forandring ligger i mig selv.

Jeg har fået værktøj til at gøre det, der får mig til at føle mig allermest troværdig mod mig selv og mine værdier.


Din vilje til at arbejde med det jeg sagde og anerkendelsen af dette. Jeg er nået rigtig langt. Jeg er blevet mere sikker på nogle følelser og handlinger, som har fyldt for meget i mine tanker. Nu er jeg bedre til at handle på det hurtigere og mere sikkert.


Mine værdier er jeg også blevet klarere omkring.

At skulle erkende, at dårlig adfærd er baseret på en form for belønning - og at skulle mærke helt vildt grundigt efter - ikke kun tænke. Det har holdt mig fast i udviklingen, fordi det har været
noget meget konkret at hænge mine ønsker om udvikling op på.

 

Tusind tak Tanja.

Ditte Gjørup Larsen

Speeach Analytics Specialist

Coachingen har fået mig længere i min udvikling på kortere tid, end hvis jeg havde gået med mine udfordringer og tanker selv.
 

Jeg er blevet mere bevidst omkring mine tanker og følelser .. nu er det ikke bare noget der glider forbi. I den forbindelse har jeg indset, at der er tanker og følelser, som jeg har ignoreret i lang tid. Det gør jeg ikke længere.


Den mentale tilstand jeg får boostet når vi snakker sammen giver mig energi til at rykke på de ting, som jeg ved jeg gerne rykke på.


Du er god til at få mig til at sætte mig et konkret og realistisk mål, samt en deadline for hvornår det skal være gjort.


Det flyttet mig helt konkret - men det er også noget jeg finder meget værdifuld for i mit liv i fremtiden.

Nanna Juul Laursen

PA, Topdanmark

bottom of page